Woody West lördagsklubb 15:e juni

with Inga kommentarer

IMG_9514Johan Bohlin – vår fantastiske låtskrivare, basist och versmakare, knåpade ihop en liten limerick:

Blåögd soul från en sovstad
Texter som skär som ett rakblad
Om tjejen som log
Och glöden som dog
Och tusentals sätt att bli packad

936208_461692913917467_815256769_n
Det är dags för spelning igen! Skaffa er ett härligt solsting och kom till Pustervik den 15:e juni! Det är Woody West-gänget som har sommarklubb och har bjudit in oss och Kate and After som liveunderhållning.

Sen vill vi passa på att hälsa Per Henrik Malm välkommen som medlem i Sleepytown. Han har redan gjort sig oumbärlig genom fantastiskt körande/låtskriveri på skivan samt snabbt blivit ett givet tillskott i livebandet på sång och gitarr.

Vi ses snart! //Sleepytown