Skiva & releasefest

with Inga kommentarer

IMG_9427

Hej fansen!

Vi är tillbaka med nytt bandnamn och fullängdsskiva. Från och med idag finns vår nya singel Saving Grace att köpa på bland annat iTunes, Amazon och liknande sidor. Vill man bara lyssna går det bra att göra det på Spotify – länk till vänster eller under musik.

Den 23:e mars tänkte vi göra skivsläppet officiellt genom en releasefest och spelning på Röda sten i Göteborg. Det finns inget förköp, utan det är först till kvarn som gäller. Tiden är mellan 22:00 – 03:00 & det kommer kosta 100:-. De första femtio personerna på plats kommer att få en present i form av vår nya CD eller LP.

Facebook-event

Hemsidan som ni läser från är också ny och kommer innehålla information om kommande spelningar, musik samt fräcka livebilder.

Vi ses 23:e mars eller senare under 2013!

/Sleepytown